Presupun ca sunteti cu totii constienti de faptul ca daca vor, pot face sa mearga totul in 1080p si 60FPS... Cititi exact ce au declarat developerii Ryse si cred/sper ca veti intelege. Au avut de ales intre o filtrare mai buna, texturi mai putin comprimata, aliasing mai bun la 900p/30fps si toate cele taiate dar in 1080p/60fps. Au testat, au vazut ca arata mai bine cu toate efectele activate... au inteles ca e genul de joc in care 60fps e frectie la picior de lemn, si au scos ceva ce mie mi se pare impecabil. Arata mai bine decat alte jocuri in 1080p.... no jagged lines, no framedrops, no s***ty textures.

Acum, multi se gandesc probabil "pai da, dar pe tableta mea ruleaza jocurile in 2560 x 1600 - sau cine stie ce nebunie de rezolutie"... Well, daca s-ar porta Ryse pe tableta respectiva cu toate efectele si texturile aferente, probabil n-ar putea rula nici in 320 x 240... Asa ca hai sa nu ne mai pacalim singuri.

Trefla: legat de invatat arhitectura, desi procesul e mult mai rapid decat la generatiile actuale, eu sunt ferm convins ca jocurile cu adevarat optimizate de-abia peste un an o sa le vedem... Si nu e neaparat vina developerilor, cat faptul ca OS-ul si driverele sunt inca neoptimizate, kernelul are tone de bug-uri. Aici e probabil si vina AMD + Sony sau AMD + Microsoft. Poate daca era o combinatie Intel + nVidia statea altfel situatia. Poate...