Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Tabel: Rezolutiile si framerate-ul jocurilor confirmate pentru Xbox One si PS4
-
\
Hai ma, ce naiba. Eu la fiecare joc din ultimii ani de pe PS3 am observat 720p-ul si m-a deranjat in anumite momente. Pana si in The Last of Us, care e superb si am sustinut asta cu tarie, am sesizat 720p. Stau la 2m jumate de TV-ul de 50". Si se vede. Nu cred ca am vederea perfecta, dar nu am probleme. Nu am comentat la PS3, totusi e din 2006.
Nu a zis nimeni sa nu mai joci jocurile in 720p, dar eu unul ma gandesc serios sa ma reorientez pentru jocurile care exista si pe PC. Si PC-ul e conectat la TV pentru anumite momente, si la el pot folosi controller-ul si mai ales este perfect capabil de 1080p. Daca urmatorul Uncharted e 720p, zic asta e si il joc asa cum e. Dar nu e saltul atat de mare cand se vorbeste de 720p si 900p.
Nu am avut inca sansa sa pun mana extensiv pe Xbox One, la mine nu s-a lansat inca, dar cum va aparea o sa testez extensiv jocurile care ruleaza la rezolutii mai mici decat pe PS4 sau PC.
Generatia PS2 si Xbox a fost pe la 540p, Xbox360 si PS3 au fost in 720p iar acum ne asteptam cu totii la 1080p. Nu conteaza fps-ul in toate jocurile. Dead Rising are un framerate foarte slab, dar lumea spune ca e perfect jucabil.
Next-gen inseamna pentru mine bigger si better. Si gameplay, si poveste, imersiune dar si grafica. Iar pana cum, ce-i drept in doar cateva luni, next gen nu e inca next gen.

Originally Posted by
MonkY
Sa inteleg ca daca ai de ales intre a juca The Last of Us in 540p si Crimson Dragon in 1080p, tu ai prefera Crimson Dragon, pentru ca nah, "vrei detalii in 1080p"?

Nu mai interpreta gresit doar pentru a-ti intari tie ideea.