Quote Originally Posted by broco View Post
prietene, bineinteles ca stiam, asa am formulat postul respectiv, nu am spus ca acum am observat, ci doar am observat, voiam sa scot in evidenta ca prin treaba asta pe unii dintre noi ne deranjeaza, caci n-am nevoie de doua console sa ma joc, tinand cont ca as putea folosi una in loc de ambele.

ps. te rog pe viitor sa postezi ceva legat de PS4, minusuri, plusuri sau ce filme sau aberatii iti trec prin cap, nu sa te iei de mine, ca is satul de papagali ca tine care se cred destepti sau se cred zorro in fata tastaturii.
Haide sa facem un efort (stiu ca e greu din spatele tastaturii...) si sa ne abtinem de la cuvinte ofensive, nu am avut intentia de a te ataca, nu era nevoie sa intri in defensiva, imi pare rau daca postul meu ti-a lasat impresia asta. In schimb te rog si totodata invit sa iti revizuiesti atitudinea.

Postul meu a fost la subiect: nu consider absenta backwards compatibility-ului un "minus" cu atat mai mult cu cat se stia de acesta si oarecum si explicabila - nu doar prin prisma business-ului pe care vanzarile PS3 inca il aduce Sony si si prin faptul arhitecturii diferite.