Salutare!

1. Se merită Ps4 pentru o investiție de viitor, iar daca îți plac jocurile asa de mult răspunsul deja il stii si tu, nu mai sta pe gânduri.
2. La momentul actual nu ai o librărie asa mare de jocuri pentru PS4 dar pana la sfârșitul anului, aceasta se va mari. Chestia este ca majoritatea jocurilor ce vor aparea in viitorul apropiat pentru Ps4 vor apărea si pentru Ps3 (excepție jocurile exclusive ) , daca tu vrei sa joci același joc pe next-gen îți iei Ps4 daca nu, mai poți aștepta depinde de tine.
3.Poti sa iti faci cont liniștit pe Uk/Us
4.Se va putea juca in viitorul apropiat jocuri de pe Ps3 pe Ps4 prin serviciul Gaikai.
5. Din cate știu camera momentan nu cred ca ai la ce sa o folosești cu excepția jocului care vine preinstalat pe consola, cel cu roboțeii aia mici. Insa pe viitor cu siguranță vor apărea jocuri mai multe care necesita camera.
6.Produsul ti se va schimba doar după ce ajunge in service si cei de acolo constată ca este defect. Din câte știu la Altex poți returna produsul in 10 zile daca dai comanda online dar daca ai desfăcut pachetul nu mai poți. Insa cei de la eMAG au alta politica și anume că poți returna produsul in 30 zile no matter what!