Quote Originally Posted by fann View Post
Bineinteles ca stiam de la bun inceput cand au anuntat ps4 jenel tocmai de aceea nu am luat ps4 problema este ca restul populatiei nu a fost atenta si au luat ps4 si dupa aceea au realizat ca trebuie platit pt a plati online.
serverele sunt exact la fel dovada este peste tot in orice video, daca scoate restrictia de online o sa aiba aceeasi utilizatori de ps+ cum au avut si pe ps3 chiar putin mai putini.
Sunt 100 % sigur ca nu stiati dar si pe pc sa incercat aceelasi lucru sa platesti sa poti juca online si ce sa intamplat? AU ANULAT totul pentru ca lumea a spus NU, asta trebuie sa facem si noi sa spunem NU la obligarea de a plati pentru ceva ce ar trebui sa fie gratis ca de aceea platesti bani pe un joc care are inclus multiplayer, sal joci free ca deja ai platit pt multiplayer nu numai singleplayer.

ps: pe ps3 am avut ps+ pentru ca erau niste oferte foarte bune de jocuri pt ps3, deci sa nu cumva sa crezi ca nu imi place ps+ dar sa incluzi ceva ce trebuie sa fie free ca pana de curand este absolut aberant.
in concluzie si nu mai vreau sa mai revin cu reply si sa ma bucur de aria de ps3 macar, va urez sa faceti in continuare ce va comanda stapanii de aceea este tara asta asa cum este.
Pentru un abonament de 12 luni la pretul cuprins intre 160 ron si respectiv 220 , adica sa facem calcul 13 ron ~ 18 ron/luna merita sa ne zgarcim? sincer sunt unele persoane care au cumparat doar consola si nu au bani si de jocuri mereu , iar un abonament de ps+ iti garanteaza jocuri lunar unele sunt chiar si AAA + alte beneficii care nu le poti trece cu vederea. Faptul ca consola este la inceput de drum si nu sunt foarte multe jocuri acum de oferit in store nu inseamna ca trebuie sa "huiduim" ca vrem free multiplayer.Din punctul meu de vedere sunt ferm convins ca serverele sunt sau vor fi imbunatatite.
In alte ordine de idei ce treaba are stadiul tarii noastre (care a ajuns cum a ajuns datorita unor hoti la costume)cu ce comanda SONY ? asta ar insemna sa nu mai cumpere nimeni console ca nu avem store in Romania . Exista alte posibilitati, m-am obisnuit cu ideea ca tara noastra este un chistoc pe harta lumii dar asta nu inseamna ca nu pot sa profit de asa zisul INTERNET, se numeste evolutie ,poti comanda online , iti poti creea cont pe UK/US la urma urmei puteau pur si simplu Sony sa puna restrictie pe treaba asta si che la vie.Decat sa vad un store in Romania cu preturi exagerate la jocurile in format digital, prefer sa profit de alte store-uri din diferite parti ale lumii unde nu se aplica TVA cat CASA. Iar cei care se plang de taxa impusa de Sony pentru multiplayer nu va mai cumparati PS4 si gata.