Quote Originally Posted by mario_1303 View Post
E clar pentru cei ce au facut comanda mai tarziu ca nu primesc decat pareri de rau ...

man, no offence, eu am facut comanda la ora 08:00, nu mi se pare ca am facut-o "mai tarziu"...

@GODZYLLA: eu intamplator am sunat la ei la ALTEX la ora 09:10-09:15 pt ca vroiam sa mai adaug ceva la comanda. fata de la telefon mi-a spus ca nu se poate decat daca imi anuleaza comanda si fac eu alta...i-am zis sa stea o clipa sa verific pe site daca mai este in stoc...verific, apare ca e in stoc dar cand apas "adauga in cos" surpriza, apare mesaj cum ca acest produs nu mai este in stoc. ii spun fetei, incearca si ea, si-mi da dreptate. dupa 5 minute se reactualizeaza pagina si apare pe site "stoc epuizat" ....deci clar!!! de fata cu angajata lor care a incercat, pe site era actualizat site-ul in timp real, altfel nu imi aparea mesajul! PLUS....de la ora 09:15 dureaza pana la ora 16:50 sa primesc email ca ei imi anuleaza comanda din lipsa de stoc???

ESTE CLAR: careva angajat ori pt el, ori pt prieteni,rude etc. a "rezervat" produsul comandat de mine sau cele comandate de noi, si au decis ca "da-i naibii ca le zicem ca nu mai aveam in stoc cand au comandat si gata"...dar intamplarea face, prin faptul ca am sunat atunci la ei, sa-i prind cu matza in sac. ALTEX. Cea mai mare bataie de joc din Romania....ce mai pot spune...voi suna acum la 09:00 (ca atunci incepe programul lor) sa le fac galagie...si apoi vedem...OPC sau altceva