Quote Originally Posted by AndyZ View Post
Boo hoo..
Mai bine hai sa platim pe Xbox. Si sa primim pe X360 cateva jocuri de acum 5 ani si pe Xbox One nada.

Eu nu inteleg... PS+ costa cat un pachet de tigari lunar si lumea se plange. XBL Gold e asa de ani buni si nu mai are nimeni nicio problema cu asta... Double standards.......
Am vazut de mai multe ori exprimarea cu "pachet de tigari" si mi se pare fundamental gresita si mai degraba impusa de marketing decat de ratiune.
Oficial 12 luni de PS+ UK costa 39.99 lire = 219,40 lei. Cunoasteti pe cineva care sa isi cumpere tigari in valoare de 214,40 lei intr-o luna doar ca in urmatoarele 11 luni sa nu isi mai cumpere deloc ? As zice ca nu. De ce? Pentru ca nu e fezabil financiar...efortul intr-o luna este prea mare. Daca gandirea era asa simpla nu mai existau astazi nici leasingul, nici creditul bancar si nici telefonul subventionat de la operator, printre altele.
Oficial PS+ UK pentru o luna costa 5.49 lire = 30,12 lei. Aceasta nu este o suma mare de platit lunar, dar daca o aduni in 12 luni iti da 65,88 lire = 361,44 lei deci nici asa nu iesi prea grozav.
Realitatea este ca nu e ceva usor de inghitit cand pe PS3 nu era aceasta piedica. Dai 1.800 lei pe consola, 260 de lei pe joc si pe urma inca 200 lei pe PS+. Nu e de ici de colo pentru toti, cel putin nu la inceput de drum.
PS+ este grozav, il am pe PS3 din decembrie 2012 si o sa imi expire pe la inceputul lui 2015 daca nu il mai reinoiesc si asta in conditiile in care nu ma joc multiplayer aproape deloc pe consola.

Sper doar ca viitoare infrastrucutra online a PS4 sa ma contrazica si sa puteti sa veniti voi cu acest argument si sa imi dati peste nas la postul de mai sus si nu sa fiti suparati ca si platiti si tot la fel ca pe PS3 stau lucrurile. Sper de asemenea ca Sony sa nu ne duca cu zaharelul si sa fi pregatit terenul pentru a ne oferi infrastructura foarte buna dar cu aceleasi "beneficii" ca pe Xbox (a se citit excluderea Instant Game Collection din oferta PS+).
Scuzati pentru acest offtopic, dar poate va fi luat in considerare data viitoare cand se ridica problema obligativitatii multiplayerului platit pe PS4.