1"Voi sunteti toti ingerasi!"
-Mentorica

2 Omg , old friends!
Salutari Dom' Nelu!

3 Ontopic:

Vai ...cat de mult ne-a schimbat internetul gandirea.
Pana acum ceva vreme , toti eram mai politicosi si mai buni unii cu altii...nu zic ca acum numai suntem...dar a devenit o obisnuinta sa incepi iti expui punctul de vedere si sa il improsti peste tot cand nu iti convine ceva. Suntem in 2014...daca ai acces la internet si la multe site-uri...nu te obliga nimeni sa intri aici. Poate nu postez asa des ...dar urmaresc activitatea forumului din umbra.

Aceasta comunitate este mica...ganditi-va cand Google a cumpara Youtube si a inceput sa schimbe site-ul. Multi s-au plans...dar apoi s-au conformat...pentru ca "cSchimbarea este inevitabila!"
Si cearta despre platitul taxei mi se pare si mai aberanta...rules of the house. You don't like it...tough luck

4 Also , eu ma enervez cand se descalta musafirii...for Gsus'sake ...nu vreau sa imi imputi casa!
Iar cand ma duc la cineva in vizita , nu ma descalt decat daca mi se face pedichiura , sau am namol pe talpi...
Dar cand ma pun sa fac asta. ii refuz politicos si le spun ca daca sunt ei prea lenes , dau eu cu matura dupa mine!

4cents from me!