Am primit sambata jocul. Varianta PS3. M-am apucat imediat de el si ca o prima impresie as putea spune ca nu e rau de loc. Pentru cei carora le place sa exploreze, sa caute locuri ascunse, sa dezamorseze capcane si sa descopere cifruri secrete pentru seifuri, este ceea ce le trebuie. Jocul nu este chiar atat de liniar pe cat era de prezentat in unele review-uri si nici scurt nu pare, daca nu se merge strict pe questul principal (eu am deja cam 10 ore de joc, pentru chapter 1,2,3 din misiunea principala, plus cateva misiuni secundare). Ca si gameplay, este bun. Nu atat de placut si spectaculos ca in Dishonored, dar suficient de placut incat sa induca un feeling pozitiv. Pozitiv este si faptul ca jocul este destul de generos cu setarile pe care le putem face privind modul de joc, gradul de dificultate, upgradarea echipamentului si skilurile personajului.
Ca si parti negative,....bugurile. Am intalnit cateva, mari si late. Primul, a constat in disparitia interfatei de meniu in game (ceea ce nu mi s-a mai intamplat niciodata la vreun joc). Al doilea, a constat in disparitia partiala a sunetului (efecte sonore ale mediului inconjurator, vocea personajelor, dialogurile oamenilor de pe strazi). Al treilea, a constat in aparitia unor efecte grafice si discromatice ale iconitelor HUD, care reprezentau bara de healt, tipul de munitie, harta, etc. Acestea aveau o forma nedefinita, culori fragmentate si nu se mai intelegea ce reprezinta (de asemenea, asa ceva nu am mai patit niciodata in vreun alt joc). Am mai avut si un freez frumos, la un moment dat. Dupa restartare, s-au rezolvat toate problemele. Acum, ramane de vazut daca vor mai aparea sau nu.
---------- Post added 03-03-2014 at 11:27 ----------
Eu cand am comandat jocul, avea pretul de 209,99 lei, iar cand l-am primit, am platit pentru el 199,99 lei. La un moment dat, intre momentul efectuarii comenzii de catre mine si momentul expedierii jocului de catre Media Galaxy (Altex), jocul si-a modificat pretul iar dupa cum spuneam, l-am primit la pretul modificat.

Reply With Quote