Single post: Ghidul cumparatorului consolist
-
03-03-2014 14:10 #5702 SP
Member

Originally Posted by
Alexandru
Nu exista așa ceva.. comenzile online nu sunt livrate din magazine, ci din depozit.
De aceea de multe ori vezi pe site lipsa stoc, insa in unele magazine il poti rezerva. Deci e imposibil să-ți fie anulată comanda pentru că a rezervat-o cineva.
deci.. comenzile online vin din depozit/depozite, in timp ce rezervările sunt facute direct in magazin.
LE: Am citit în grabă.. acum mi-am dat seama ca te referi la faptul că vreun angajat a cumpărat-o/ a ținut-o pentru altcineva pe sub mâna. my bad
Ar fi frumos a fie asa, sa vina din depozit, dar nu asa functioneaza Altex.ro.
Altex online e defapt o baza de date a tututot magazinelor, in depozit nu au decat precomenzile si produsele care nu au apucat inca sa plece spre magazine. Va puteti uita de trimiteri de unde sosesc produsele. Odata am comandat 4 produse si mi-au venit asa: doua din Cluj, unul Buzau si unul din Constanta.
Chestia asta o stiu si de la angajatii unui magazin, unde ma duc destul de des.
Parerea mea e ca Leni a dat comanda iar un operator a selectat o bucata din magazinul x sa fie trimisa spre el. Mai departe, ori a luat un angajat consola, ori intre timp s-a vandut(imi vine greu sa cred, la lansarea Ps4 am rezervat in alt magazin, nu cel pe care-l frecventez, o bucata insa cei de acolo m-au luat cu abureala cum ca nu au avut niciodata pe stoc, ca e o eroare, desi stiu o persoana care a vazut in dimineata zilei consolele). Cand spun ca s-a vandut, ma refer strict la magazinul x, nu neaparat din tot lantul.
Ideea e ca sistemul celor de la Altex e unul special, dar nu in sensul bun, care lasa loc unor erori de genul celei de mai sus.