Quote Originally Posted by SWTFU View Post
Cand ai rezervat o bucata de PS4 in magazin prin intermediul site-ului Altex ai primit si al doilea mail sau un telefon de la ei? Ca daca ai primit numai primul mail, care se trimite la cateva secunde de la comanda, ala nu se pune ca produsul e rezervat pentru tine. E rezervat pentru tine o data cu primirea celui de-al doilea mail sau a unui telefon din partea lor (la care tu confirmi ca vrei produsul).

Prima data vei primi un email ca acesta:

" Iti multumim pentru rezervarea plasata pe site-ul Altex pentru magazinul Altex Bucuresti Promenada!
Numar rezervare: 600191489
1. SMTDUALSIMP5QDB - Smartphone Dual Sim ALLVIEW P5 Quad, 4.5", 8MP, 4GB (2GB aplicatii + 2GB disponibili), Micro SD, Bluetooth, Wi-Fi, Android 4.1, negru - 1 buc - 749,90 lei

In cel mai scurt timp veti primi un mesaj de confirmare a disponibilitatii produsului, apoi va asteptam in magazin pentru ridicarea produsului rezervat in urmatoarele 24h.
Pentru nelamuriri sau detalii suplimentare, ne puteti contacta:
Pe email : [email protected]
Telefon : 08010ALTEX - (0801025839), disponibil in toata tara (tarif local), apelabil din reteaua Romtelecom si *ALTEX - (*25839) – Orange, Vodafone si Cosmote (tarif in retea)
O zi buna,
Echipa Altex"

Daca produsul e pe stoc si e rezervat pentru tine, vei primi un al doilea mail ca acesta:

"Buna ziua,
Produsul este disponibil si va fi rezervat 24 de ore.

Multumim

Altex Grand Arena"

Sau o confirmare telefonica.

Sau cum am primit eu:

Buna ziua Lenard Farczadi,

Comanda dumneavoastra cu numarul 153905152 a fost confirmata si urmeaza a fi livrata.

La asta te refereai nu? daca mi-au confirmat...