Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: It's time to start over!
-
Mad Collector
eNHajeL - daca scoti din context si rezumi la logica elementara este perfect adevarat ceea ce spui tu si iti dau 100 % dreptate, insa contextul era interesul SITE-ului primeaza in fata userilor. Incearca sa aplici ipoteza aceasta in cele 2 situatii mentionate ca fiind eronate si vei vedea ca lucrurile se schimba cu exact 180 grade. Poate o sa spui ca sunt ipocrit si ca ma intereseaza mai mult un anumit obiect pus la licitatii si vad doar interesul personal, insa avand in vedere sumele pe care le-am donat pentru acest site de-a lungul timpului te asigur ca nu este nici pe departe adevarat, mie mi-ar fi placut mai mult harjoneala, din pacate n-am avut cu cine
ba mai rau mi-am trezit si niste antipatii printre cunoscuti. Poate sunt eu naiv sau pueril punand in fata intereselor mele de user acest site - insa daca va ganditi bine daca acest site nu ar fi asa de important (in context) unde am mai putea noi sa purtam aceasta discutie
.
Sincer eu m-as fi bucurat nespus daca cineva ar fi licitat mai mult ca mine si in mod sigur ar fi supralicitat, de asemeni am cosiderat ca a oferi un pret mai mare (si automat a ajuta site-ul intr-o proportie mai mare) e mai important decat sa fie un user fericit care n-ar mai fi avut unde-si exprima fericirea deoarece site-ul s-ar fi inchis (deci ar fi fost un gest redundant).
Si au fost cazuri in care un produs s-a vandut cu un pret superior celui din magazin si nimeni nu a fost invinovatit de bisnita.
Evident ca relatia dintre site si useri este una simbiotica insa ca layer de importanta existenta site-ul are prioritate in conditiile in care masa/numarul de useri nu se diminueaza (evident totul trebuie coroborat cu setul de reguli care este acolo pentru a evita, dupa cum zici si tu haosul).
Eu as dori sa vad si altfel de anunturi - de genul:
Cumpar jocul X (sau consola Y) - si ofer un anumit procent din pretul de cumparare in contul site-ului.
Sau
Vand jocul X sau consola Y cu pretul Z si ofer un anumit procent din pret in contul site-ului. (din astea cred ca au fost cateva insa nu stiu ce rata de success au avut, ar fi interesant sa vina cineva care sa detalieze)
Licitatiile nu au fost facute sau gandite sa ajute userii ci pentru situatia la momentul acela era disperata (si acest lucru nu s-a schimbat nici pana in prezent, site-ul nu are viitorul asigurat pe 2-3 ani pentru a ne putea "juca" cu soarta lui) [MARE ATENTIE] nu spun insa ca acest lucru nu se poate schimba de exemplu cand siguranta financiara a site-ului este asigurata e posibil sa vedem multe schimbari in favoarea userilor, lucru dovedit si in trecut cand acest site/comunitate a creat niste evenimente incredibile pentru gamerii/consolistii din Romania.
PS: iar am scris 3500 randuri si v-am plictisit de moarte - imi cer scuze - promit sa nu se mai intample.