Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: 100% Trophy & Achivements Completionists Thread
-
05-03-2014 23:07 #1155 SP
Junior Member

Originally Posted by
ReNeGaDe124
Gata, am facut eu curatenie. Va rog sa incercati pe viitor sa evitati discutii ce pot genera dispute. Scriem in acest thread pentru ca impartasim aceeasi pasiune, nu pentru a arata ca suntem superiori unii altora. Rivalitatea este buna, pe unii ii poate motiva sa se autodepaseasca, dar nu o transformati intr-o dusmanie.
Felicitari Roby pentru ca ai reusit sa ma intreci! Sunt convins ca vei reusi sa o faci din nou in cel mai scurt timp. De asemenea, felicitari pentru numarul de platine mai mare decat al meu, un capitol la care clar ma depasesti in acest moment. Imi doresc sa ma intreceti cat mai multi dintre voi, pentru ca asta va insemna ca v-ati petrecut cel putin la fel de mult timp ca si mine facand ceea ce va place, colectionand trofee.
Have fun and happy trophy hunting!

Felicitari si tie pentru colectia de trofee si spor la gameplay in continuare.