Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Single post: MHL 3.0 isi face aparitia cu functii pe masura

1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

MHL 3.0 isi face aparitia cu functii pe masura

Odata cu anuntarea noilor flagship-uri Sony (Xperia Z2 si Xperia Z2 tablet) aproape toate privirile s-au indreptat mai mult spre device-uri in sine si foarte putini au fost interesati de faptul ca undeva in nebunia de specificatii avem trecut mic si faptul ca MHL 3.0 si-a facut aparitia. Well, noi am fost mai vigilenti si am cautat specificatiile noului standard de la Silicon Image. Cred ca cele mai importante functii sunt: suportul pentru 4K video output si 10W de alimentare.

Bandwith-ul total va fi de 6Gbps dintr-un simplu port micro-USB, iar mult hulitul canal pentru transfer de date care pana acum avea 1Mbps, acum urca pana la 75Mbps - mai mult decat suficient pentru a suporta toata gama de tastaturi, mousi, touchscreen-uri, gamepad-uri si alte nebunii. Am putea spune ca se poate compara cu USB 3.0 si Thunderbolt. MHL 3.0 va putea sa existe si intr-o configuratie mai speciala, cu micro-USB 3.0 (10 pini), prin care transferul de date sa urce la 600Mbps.

MHL 3.0 va fi alimentat de un chip SiL8620, care asa cum v-am spus, exista deja in Xperia Z2, Xperia Z2 tablet precum si in TV-urile Sony 4K. Mai jos aveti un mic filmulet demo de la MWC. Eu zic ca e binevenit la casa omului...

Attached Images Attached Images mhl_30.jpg