Single post: Clubul PlayStation 3
-
12-03-2014 12:34 #22032 SP
Senior Member
1. Da suporta. Eu am de 650Gb. Atata timp cat e HDD de laptop si-l formatezi FAT32 e bun.
2. Poti accesa cu acelasi cont si PS3 si PS4. Dar content-ul de PS3 este incompatibil pe PS4 (deocamdata). Deci jocurile ce le poti downloda in PS3 nu-ti vor merge in PS4 si vice-versa. Content-ul downlodat de pe un cont poate fi accesat de toti userii de pe acea consola.
3. Nu, nu risti nici un Ban. Poti sa ai cont si zona 3 si sa joci in US. Atata timp cat nu ai consola modata n-ai de ce sa te temi.
4. De preferat da, pt ca gasesti usor prepay card-uri de UK.
5. Dai pe google sau te uiti pe spatele carcasei, pe coperta scrie dc suporta Local Co-OP si/sau online multiplayer. Afli dc un cod este folosit introducandu-l in celula de redeem code atat de pe consola sau de pe PC, accesand PS Store-ul de pe PC. Daca e nefolosit, exista un pas intermediar in care poti sa-i dai cancel, fara sa-l folosesti.
6. Dualshock 3, normal. Poti opri optiunea de vibratie din system, dar cand ai chef de ea o poti reactiva.
P.S. Atentie la exprimarea ta in scris, pentru ca esti ambiguu in unele fraze/propozitii.

Originally Posted by
drakdivin
O sa incerc sa pun majoritatea intrebarilor intr-un singur post .. daca cumva imi amintesc ceva

voi reveni
PlayStation 3 SS suporta hard de 1 TB ? sau e indicat sa folosesc de 500 GB ?
Daca im fac un cont pe PS Network pentru a juca online . Il voi putea folosi la download de dlc`uri si features pentru game ? Atat pe PS3 cat si pe PS4 ? Nu cumpar jocuri online .. nu sunt interesat .
Risc sa fiu banat daca folosesc cont de UK ( ZONE 2 ) si USA ( pentru jocuri ZONE 1 ) ? Doar pentru DLC`uri
Sa il fac pe UK ( daca jocurile sunt ZONE 2 ) ?
Cum aflu daca un joc are modalitate de multiplayer mai ales daca il iau SH ? ( si de unde stiu daca codul e folosit ? )
DualShock 3 Sau Sixaxis ?
Multumesc .