Single post: inFamous
-
Senior Member
BoDoPSX, trecind peste problema de securitate a contului in ceea ce priveste incarcarea de catre RD a contului (sa nu se inteleaga ca eu as avea problema asta dar vad ca altii o au), se mai pune si problema comisionului care invalideaza argumentul banesc. tu dai 170RON pe joc iar la RD 20GBP sunt de fapt 23GBP (2 lire comision plus 1 lira pe care o pierzi pentru ca el calculeaza la 5RON) iar 40GBP sunt 46GBP. la o incarcare de doar 20GBP se mai adauga 14.2RON la pretul jocului, in timp ce pentru o incarcare de 40GBP mai adaugi 28.5RON. concluzia e ca ce iei pe mere dai pe pere asa ca prefer sa iau US si sa cumpar direct de pe PSN US cu propriul card. da, voi apela la RD pentru ca vreau add-onurile de valkyria chronicles (am joc zona 2), insa o fac de nevoie (si in plus urasc sa fiu nevoit sa imi schimb parola contului dupa dar in cazul asta chiar nu am ce face).
PS sa nu se inteleaga ca fac reclama negativa sau ca nu apreciez ce face RD. pur si simplu am vrut sa-ti arat ca nu e nici un avantaj banesc intre cele doua solutii (UK vs. US), ba mai mult de pe thehut vad ca unora nu le-au mai ajuns pachetele, deci prefer sa le iau de la cineva care mi le livreaza personal, fara sa risc absolut nimic. personal cred ca si RD e mult mai sigur decit thehut, dar ma rog...fiecare face cum vrea.