Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul Xbox 360
-
15-03-2014 16:34 #15072 SP
Junior Member

Originally Posted by
Xchelu
Am avut si eu aceeasi problema, mi-am migrat si eu contul pe uk in 1 ianuarie. Am vorbit de vreo 7-8 ori cu cei ce la support pana cand in final m-au contactat pe mail cei ce la advocacy team si in final la sfarsitul lunii mi s-a actualizat billing adressul de uk. Dar inca nici acuma nu mie fianalizata problema inca mai am probleme legate de cont ca de exemplu nu pot da redeem la coduri de live si de genu. Inca mai astept raspunsuri de la ei. Tot trimit problema de la unu la altu fara rezultat.
In sfarsit au reusit sa-mi migreze si mie contul, dupa 4 discutii "grele" cu support-ul MS (gen daca am citit ToS avand in vedere ca sunt din RO si am cont pe RO/UK/US).
Cu toate astea, am fost nevoit in continuare sa fac VPN (pe UK de data asta) ca sa pot cumpara jocuri. Stiu ca la unele jocuri se face aceasta verificare, dar sunt chiar asa ghinionist ? Aveam impresia ca e mult mai ok cu cont de UK... singurul "avantaj" de pana acum a fost ca am putut cumpara credit de la "gamepointsnow" fara verificare telefonica...