Single post: Ultimul film vizionat / Recomandari filme
-
17-03-2014 21:39 #4058 SP
Senior Member
Knights of Badassdom (2013) ce faci cand ai un concept interesant si un budget mediocru? Ei bine vi cu o capodopera! Am asteptat filmul asta de ceva vreme si nu pot sa spun ca m-a dezamagit nici o secunda! L-am iubit fiecare minut
9/10
Saving Mr. Banks (2013) MI-a facut pofta sa vad Mary Poppins 1964, si filmul acesta a fost genial de frumos si te atasezi de personajele principale. Mai ales cum il joaca Tom Hanks pe Disney, dar si Emma Thompson joaca genial de fain. 10/10
The World's End (2013) vreau asta sa fac cu prietenii mei! Sa bem cate o bere in fiecare oras din Romania
ce road trip genial ar fi! Filmul in schimb este la fel de genial! 8/10
V/H/S (2012) nu stiu daca ati vazut vreodata un film care sa nu faca nici o logica
ei bine acesta este pentru mine, si ca sa fie tacumul complet avem si partea a doua V/H/S 2 (2013) care e la fel de ciudat ca si prima parte. Le voi da notele la comun pentru ca le-am vazut unul dupa altul si creierul meu le-a luat drept unul doar 7/10
L'auberge Espagnole (2002) la recomandarea unui amic, am decis sa ma uit la acest film, si sincer nu am fost impresionat 4/10
The Secret (2006) acelasi prieten mi-a recomandat si acest documentar si pot sa zic ca nu mi-a deschis ochii cum i-a deschis lui ochii. 5/10
The LEGO Movie (2014) Fiind in Danemarca, toti au fost sa vada acest film! Asa ca m-am dus si eu... Comedia buna, animatia si mai buna decat ma asteptam! 9/10 singura chestie care nu prea mi-a placut a fost faza cu oamenii in realitate.
KungFu Fighter (2013) Acest film este cu totul altceva decat ce promite trailerul lui! 3/10
I,Frankenstein (2014) Mai bine faceau un alt Underworld, ca ultimul a fost de cacao! Iar acest film nu are nimic prea atractiv in el decat... stai nimic! 6/10 pentru efort
Bayonetta:Bloody Fate Movie (2013) si in schimb avem acest film! D-zeu cu mila cat de satisfacator a fost 10/10
Russian Dolls (2005) continuarea celui de mai sus si la fel de confuz ca si primul! Ma refer la L'auberge Espagnole (2002) 3/10
The Purge (2013) cred ca ar fi putut sa fie ceva mai promitator! dar din pacate nu s-a ridicat la nivelul Manhuntului la care ma asteptam de la el dar sa speram ca continuarea va fi mai buna. 7/10
Color of the Night (1994) un film prost cu un actor bun in el! WTF??? pe bune WTF? 2/10
Her (2013) un film despre sex virtual si sex cu masinarii! dar cred ca nu e mintea mea destul de dezvoltata incat sa priceapa aceasta
Scooby Doo Wrestlemania Mystery (2014) well s-a ajuns si la asta! Damn.... damn 5/10
Avengers Confidential: Black Widow & Punisher (2014) animatie Marvel care s-a meritat! God Thank you Lord! 9/10