tudy: sorry, dar am testat NFC o singura data, dupa care Disabled. Ca si restul de 99.9% din functiile Samsung

Nu am gasit "margini de tot schimbate" (ci doar bumper sau case) pentru 2 simple motive:
1. Ecranul si mare parte din "phablet" este integrat (cred ca lipit) de acele margini. De aceea nici nu gasesti frame de schimb ieftin (am cautat, vazand ca al meu deja s-a zgariat un pic)... si ce se gaseste costa cam cat jumatate din telefon

2. Orice case sau bumper metalic afecteaza semnalul GSM, GPS, WiFi... E motivul pt. care Apple, HTC & Co, atunci cand folosesc aluminiu and stuff like that, au niste "zone" deschise... unde nu e metal. Sau se leaga direct de metal pentru a le folosi ca antene, insa presupun ca iti aduci aminte de Antennagate... care in principiu s-a rezolvat prin faptul ca nu se ating intre ele partile metalice.

Daca nu ma crezi, citeste review-urile la case-urile metalice. Am si eu un back cover complet din aluminiu si 2 "bumpere". La ambele se plang oamenii de scaderea semnalului. So i gave up on them...