Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005) Experience
-
Admin
tudy: sorry, dar am testat NFC o singura data, dupa care Disabled. Ca si restul de 99.9% din functiile Samsung 
Nu am gasit "margini de tot schimbate" (ci doar bumper sau case) pentru 2 simple motive:
1. Ecranul si mare parte din "phablet" este integrat (cred ca lipit) de acele margini. De aceea nici nu gasesti frame de schimb ieftin (am cautat, vazand ca al meu deja s-a zgariat un pic)... si ce se gaseste costa cam cat jumatate din telefon 
2. Orice case sau bumper metalic afecteaza semnalul GSM, GPS, WiFi... E motivul pt. care Apple, HTC & Co, atunci cand folosesc aluminiu and stuff like that, au niste "zone" deschise... unde nu e metal. Sau se leaga direct de metal pentru a le folosi ca antene, insa presupun ca iti aduci aminte de Antennagate... care in principiu s-a rezolvat prin faptul ca nu se ating intre ele partile metalice.
Daca nu ma crezi, citeste review-urile la case-urile metalice. Am si eu un back cover complet din aluminiu si 2 "bumpere". La ambele se plang oamenii de scaderea semnalului. So i gave up on them...