Am luat versiunea pe 360 din Altex cu 200 lei si deja regret din doua motive, in primul rand ca, dupa 3 nivele nu prea am simtit ca joc Thief si apoi, miercuri dimineata jocul era 120 lei. Pentru cineva care nu a mai jucat pana acum Thief jocul poate fi provocator, adica ai ceva stealth, grafica, efecte, cinematica etc, tipic jocurilor moderne, insa pentru iubitorii adevarati de Thief care l-au pradat de nenumarate ori pe Ramirez, care au cuterierat din scoarta-n scoarta casa lui Gervasius luptandu-se cu robotii aia si au evadat pe geam din azilul Shalebridge Cradle, cred ca dezamageste. O sa-l continui totusi zilele astea sperand ca se redreseaza cat de cat pe parcurs, poate la nivelul acela cu Moira Asylum devine mai spectaculos, nu stiu dar pana acum nu m-a acaparat deloc. Intr-in fel m-am cam asteptat sa fie diferit, au trecut 10 ani de la DS. Pentru impatimitii Thief cum am fost si sunt inca si eu, pastrati-va partile anterioare si aveti grija sa ruleze impecabil pe pc-urile voastre caci Thief nu cred ca va mai fi ca odinioara.