Quote Originally Posted by EdenIsNotEnough View Post
arata foarte bine, poate se aplica +1 pentru loialitate, nu stiu daca futhead ia in calcul asta, doua sfaturi: Adler e un portar excelent (il am si eu), dar daca ai bani cumpara-l pe Neuer, iar in locul lui Boateng pe Mats Hummels (iar, daca ai bani i-al pe cel IF), lasand la o parte fanboy-ismul meu, este cel mai bun CB din BuLi in UT, workrate-ul H/M si Long Pass 83 + Short Pass 80 iti garanteaza contraatacuri explozive (ii am pe ambii in echipa mea, Boateng de 83, unu langa altul, si Hummels face clar diferenta), singurul minus pe care il are este Pace-ul, dar pentru asta il ai deja pe Silva.

Edit: pentru ca il ai pe Falcao cu sut monstruos de bun, poti sa il iei pe Mandzukic cu Chem Style de Finisher, ii faci Heading de 91 si poti sa arunci centrari spre el.
Nu pot sa spun ca sunt fan BvB, pentru ca ma uit de doar 2 ani la meciurile lor, spre deosebire de altii. Mi s-a parut cea mai frumoasa echipa cu cel mai frumos fotbal practicat anul trecut. Ar fi avut un sezon la fel de bun si acum(chiar si fara Gotze, unul dintre jucatorii mei preferati ), dar sunt macinati de accidentari.
Si acum ON : L-am avut pe Hummels intr-o echipa de bundesliga si mi-a placut foarte mult, o sa-l mai incerc. Buna si ideea cu Mandzukic, l-am avut si pe el si avea mai multe goluri marcate decat partide jucate .

Quote Originally Posted by bungabunga View Post
Si totusi, sa faci combinatia asta doar pentru Falcao,pentru ca iar in final sa trebuiasca sa joci cu Mariano ala fundas dreapta... Cand in Bundesliga exista Lahm, pui un shadow pe el si scade serios numarul centrarilor pe care un adversar le poate da de pe partea aia.

Bine, acum daca ti-a intrat Falcao gratis si e netransferabil, asta e, macar sa-l vezi cum merge.
E netransferabil si abia am reusit sa fac o echipa in jurul lui, dar nu imi pare rau, e cel mai bun ST din cei cu care am jucat pana acum .

Are cineva idee de ce sunt momente cand jucatorii mei raman nemiscati si pur si simplu se loveste mingea de ei cand primesc pase ? Mi se mai intampla sa fuga doi in aceeasi directie si sa se loveasca. Mentionez ca mi se intampla de cand m-am apucat de Ultimate Team, adica aveam echipa cu chemistry perfect intre jucatori, nu ca in echipa cu Falcao, in care mai exista si linii rosii.