Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul PlayStation 4
-
25-03-2014 00:55 #6917 SP
Member
prietene eu nu aveam de unde sa visez ca mi-ai mutat postul, pur si simplu am vazut ca mi-a disparut postul, nu era nimic de mutat pe threadul de xbox, acuma vezi doamne nu mai pot sa folosesc intr-un context xbox ca sunt pe topicul de ps4 sau invers, acum niste idioti de pe topicul de xbox sau atacat l-am ce am postat eu, dar fara sa inteleaga despre ce ii vorba, pentru ca tu daca ai mutat postare, aia au inteles altceva, ca am venit eu sa le zic ca xbox ii de culoare maro.
eu zic ca pe viitor sa te gandesti de doua ori inainte sa faci un lucru, acum mi-am luat si infractiune pentru un flame? sau pentru ce?
consider ca si moderatorii ar trebui pusi dupa anumite criterii, macar o limita de vartsta, ca prea repede va suparati din nimic, atata timp cat nu am adus injurii si nu mi-am batut joc de nimeni prin postarea mea, nu imi dai infractiune, in ideea ca tu esti ingamfat si nu accepti ca ai gresit cand mi-ai mutat postarea.