Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul Xbox One
-
25-03-2014 15:58 #3329 SP
Admin
La GDC 2014 m-am bucurat cand am vazut la DirectX 12 cum ne vorbeste Microsoft despre faptul ca vom putea vedea upto 2x speed improvements (pana la sfarsitul lui 2015), pe aceleasi GPU-uri (inclusiv pe Xbox One). Asta pana au venit cei de la nVidia, Intel si AMD cu OpenGL-ul ca sa arate upto 7x to 15x performance...
Eu sincer m-as multumi si cu acel 2x extra speed... in ideea ca poate in sfarsit vor rula toate jocurile in 1080p la 60FPS (ca sa se termine odata cu nebunia asta de versusuri)... insa am un feeling ca Microsoft o sa cam piarda "razboiul" cu Valve & Co. Acum inteleg de ce au batut ei atata moneda pentru SteamOS pe Linux, avand un OpenGL super rapid.
Anyway, pana la sfarsitul lui 2015 ar trebui sa avem un Xbox One cu 2x mai rapid in gaming. Good news, right?