Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Legat de vanzarea unui PS3
-
Senior Member

Originally Posted by
patrickchin
rectific hdd este de 250, si pot sa zic din experienta, am jucat doi ani un joc care m-a invatat valoarea USPS3 si EUPS3, adica poti juca pe europa de pe orice ps3 de la noi, dar sa joci jocuri cu milioane de americani, e mai rar... eu intram noaptea dupa munca si la ei era dimineata si primeam un vibe perfect... de asta si l-am adaugat aici si nu pe alt site, stiind ca cei care recunosc diferenta, realizeaza ca valoreaza mai mult...astept totusi parerea mai multor persoane...
De nepretuit sunt momentele astea din viata cand regreti timpul pierdut citind un thread....
Acum ca boul ma gandesc ca, virgula, consola US sau EU au acelasi IP. De Romania. Deci la baza intre ambele console se conecteaza la serverele US cea cu CONTUL de PSN de US !
Ca rezultat omul cere un milion de lei vechi in plus pe o consola pe care are un cont de US, dar pe care nu i-l va lasa noului cumparator ! Deci valoare suplimentara pentru noul cumparator = 0 !!!