Single post: nVidia elibereaza noul monstru grafic: GeForce GTX TITAN Z
-
\
Eu am umblat o vreme pe un PC cu un monitor 4K, care de fapt era un Hackintosh cu un Titan inauntru, iar diferentele erau extrem de mari fata de un 1080p sau chiar 1440p. Ii vad mai mult rostul pe PC in loc de un TV. Cel putin deocamdata. Pentru cine lucreaza in productie, mai ales video, e un dar de la cel de sus o rezolutie mai mare. Ai mai mult spatiu de lucru, e superb. Mai degraba as lua un monitor 4K decat un TV 4K. Gaming in 4K e extrem de indepartat. Eu cu un GTX 780 nu cred ca as reusi sa rulez mare lucru, poate ceva jocuri de acum 3-4 ani la vreo 20fps. Iar majoritatea inca joaca la rezolutii mai mici pentru a putea avea detalii mai multe. Gaming-ul in 4K e foarte indepartat. Pana nu apare o placa video sa ruleze un joc nou la 45-50fps, nu am atins pragul 4K. Si ma refer la o singura placa, nu SLI si nu Crossfire. Nu cred ca Titan Z poate sa faca asta.
Eu sunt curios cum se descurca Titan Z in 4K, dar in jocuri recente, cred ca tot va fi nevoie de un SLI pentru acel 60fps pe care il vor toti gamerii de PC. Eu chiar cred ca vom vedea pe PS4 ceva joculete in 4K cat de curand.