raparta - nu cred ca are legatura faptul ca Altex nu respecta legile in vigoare cu faptul ca are o politica de preturi "corecta". Cred ca peste tot exista probleme cand vine vorba de comenzi, livrari etc. si Altex/Media Galaxy nu e scutit de la aceste probleme. Sunt site-uri de sute sau chiar mii de ori mai puternice financiar si nu pot evita problemele logistice. Eu spun ca nivelul de pragmatism al "managementului" mentionat de tine ar trebui sa fie mult mai ridicat avand in vedere si pozitiile din care privesc ei lucrurile si cred ca e mai usor ca orice fel de critica, provenita de cele mai multe ori din frustrare, sa fie perceputa in mod constructiv pentru a perfectiona un mecanism de evitare al situatiilor similare pe viitor, in loc sa amplifice "frustrarea" angajatilor companiei, care nu rezolva situatia ci o intretine. (just my 2 cents)

Stiu ca Romania este inca departe de a fi o tara "civilizata comercial" insa acest lucru nu este doar din cauza cumparatorilor sau vanzatorilor - AMBELE parti au partea lor de vina, pentru ca acest lucru creeaza si intretine interese de ambele parti.