Single post: Primul smartphone cu 4GB RAM!

  1. #1 SP
    \ tudyniuz's Avatar

    Primul smartphone cu 4GB RAM!

    Ati auzit de ZTE? In caz ca nu stiati, ZTE este o firma de telecomunicatii din China, firma care, pe baza vanzarilor din anul 2012, este clasata pe locul patru la nivel mondial. La inceputul lui 2014, acestia au prezentat modelul Grand S II. Telefonul vine cu niste specificatii de top: display de 5.5" cu rezolutie full HD, 2GB RAM, vesnicul Snapdragon 800 ruland Android 4.3. Conform unor leak-uri recente, acestia se pare ca pregatesc o versiune "bumped up" a lui Grand S II care sa aiba 4GB RAM. In cazul acesta, am avea de a face cu primul smartphone cu o memorie RAM atat de mare.

    ZTE nu sunt straini versiunilor diferite pentru acelasi smartphone. Din gama lor de produse, Nubia X6 se vinde in doua variante: una cu 2GB RAM iar cea de a doua cu 3GB RAM. Avand resurse atat de multe, am putea sa vedem si o rezolutie peste fullHD, probabil 1440p.

    Pentru o arhitectura 32bit, cei 4GB RAM sunt maximul posibil. Samsung a vorbit despre module mobile de 4GB de curand. Probabil vom vedea cat de curand telefoane cu 4GB RAM, dar sa fie chinezii primii?
    Attached Images Attached Images zte-grand-s-ii-1.jpg