Single post: Revista LEVEL !

  1. #25 SP
    Banned flavi_us's Avatar

    Unhappy

    Adio, dar rămân cu tine!
    În timp ce scriu aceste rânduri, soarta revistei LEVEL este incertă, poate chiar pecetluită. Foarte probabil, ediţia lunii Noiembrie 2013 a fost ultima pe care aţi avut plăcerea să puneţi mâna.
    La fel de bine, cum numai editura care o editează dispare (sau nu), sunt şanse ca ea să meargă mai departe, dar sub altă umbrelă, cu altă echipă. Ediţia Decembrie 2013 stă frumos într-un sertar, aşteptând să fie tiparită, iar apoi distribuită către cititorii ei fideli, ocazionali şi noi. Dar asta nu se va întâmpla niciodată, pentru că a trecut mult, mult prea mult timp...
    Ciudat. În condiţii normale, LEVEL ar fi o revistă cu un potenţial uriaş şi piaţă pe măsură, ce nu ar avea cum să meargă în pierdere, iar calculele de pe hârtie au demonstrat-o. Sistemul bolnav şi deciziile unor factori care nu ţin de redacţie, au lucrat însă împotriva noastră, împingându-ne către un punct de cotitură. De nişte ani buni încoace, s-a văzut că nu este prea tentant să intri într-o astfel de afacere, mai ales dacă nu ai puterea financiară şi conexiunile necesare evitării unor ţepe fatale, venite din partea „băieţilor deştepţi” care controlează distribuţia de presă la nivel de ţară. Şi atunci, cine să cumpere editura, să preia francizele şi să scoată din nou reviste?! De unde viziune? Oare chiar a există cineva interesat să preia frâiele 3DMC? Au existat negocierile cu un investitor strategic „cu spate”, aşa cum ni se spunea la un moment dat? Meh...
    Pentru noi, toate astea nu mai contează. Până la noi ordine, LEVEL rămâne cea mai longevivă revistă de gaming din România şi nimeni nu ne poate lua asta, iar „vinovaţi” pentru supravieţuirea ei nu suntem doar cei care am avut privilegiul să activăm în cadrul unei redacţii care ne-a fost ca o a doua casă, dar şi voi, cititorii ei. Am făcut ceea ce ne-a plăcut şi am făcut-o, nu de puţine ori, mai bine decât oricine.
    Drept urmare, chiar şi în absenţa unui LEVEL scris pe frunte, vă asigurăm că Marius Ghinea, cioLAN, Aidan, Radu Sorop, ncv şi KiMO au de gând să ducă legenda mai departe. Cât mai repede posibil, cu acelaşi conţinut de cea mai bună calitate şi nu neapărat pe hârtie colorată. Prin urmare, de acum înainte ne veţi găsi la NIVELUL2.RO, alături de noii noştrii colegi de la LAB501.
    JUMP TO THE NEXT LEVEL!
    Hai la NIVELUL2!
    Nivelul2
    www.nivelul2.lab501.ro
    KiMO
    Attached Images Attached Images level.jpg