I
Quote Originally Posted by AzFaust View Post
@kdyalex 1 - daca te referi la joc descarcat de pe store si cantareste peste 8gb, este posibil sa astepti si o jumatate de ora. Pentru update la fel, depinde cat de mare este. Daca te referi la instalat de pe disc, dureaza intre 10-15 min (cel putin nu am intalnit eu joc care sa dureze mai mult, nu am incercat GTA V)
2 - sper sa iti raspunda altcineva ca nu ma pricep
3 - da, se pot copia pe USB, insa anumite salvari nu permit acest lucru
4 - am descarcat prin internet de la RDS si UPC, merge la fel, 1-2 mb/s prin wi-fi (daca vrei 200km/h http://www.consolegames.ro/forum/f15...-proxy-server/)
5 - ar trebui sa ai mai mult spatiu (eu am 149gb din 160)

LE: @tronko cateodata gasesti oferte mai bune la Altex. Un mic exemplu, Battlefield 3 era 1 milion la Altex si 39 lire PSN UK.
Am dat full format la hdd a durat 14ore. Intradevar au mai aparut inca 5gb acuma am 205gb. Am sa bag hdd ul intr un extern si am sal testez. Dupa ma uit pe ceas cat imi ia sa se instaleze gta 5 si undercover si va anunt. Cu salvarile am reusit de le am pus pe contu de psn unde am spatiu 1gb.
Mersi mult.

---------- Post added 31-03-2014 at 14:24 ----------

Quote Originally Posted by fan_ps_4 View Post
La punctul 4 Eu am net de la Romtelecom si imi descarca cu 500 kb/s si il am conectat prin Wi Fi
La punctul 5 asa este la Ps3 si eu am ps3 de 320 gb si imi arata doar 300
O sa incerc sa l formatez pe laptop si sa i fac un test. Ms totusi la mine lipsesc 40gb.