It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!
Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !
Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
O sa ma duc sa ridic consola din service oricum vreau sa o desfac si sa ii schimb pasta nu ma mai intereseaza de garantie ca vad ca este egala cu 0,din cunostitele mele e clar ca are foarte multa pasta pusa si nu e deloc ok. am un singur video pe youtube cand ma joc assassin creed dar se aude mult mai tare decat in filmarea respectiva mai ales in killzone unde zici ca decoleaza. De exemplu in Battlefield 4,Assassins creed 4 cooleru flucteaza foarte mult pana ajunge la un punct si asa ramane mult mai deranjat sonor decat ps3 meu vechi de 5 ani. Si dupa ce iesi din joc dupa 1-2 ore de joc sta vreo 20 de minute pana se linisteste, daca ies dupa vreo 20-30 de minute de joc coboara turatia in cateva secunde.