Quote Originally Posted by madskills View Post
Fara sa supar pe nimeni dar ma asteptam la alte preferinte pe forumul asta. Probabil a fost greseala mea cand am crezut ca media de varsta este detul de ridicata. O singura persoana a recomandat The Wire, nimeni nu a recomandat THE SOPRANOS, unul dintre cele mai bune seriale facute vreodata, OZ, Suits sau Criminal Minds. In schimb am vazut recomandari gen Chuck (seriously???) sau Vampire Diaries stiu, gusturile nu se discuta dar in niciun caz nu ma asteptam la asa ceva..
Pentru ca nu pot sa ma abtin in aceste momente (si nu imi sta in fire sa raspund la provocari de gradinita), dar este necesar pentru indivizi asa culti cum pretinzi tu ca esti (desigur nu ai spus in acest mod, dar ascuns printre randuri), mai intai invata si tu sa citesti in romana (ai 30 ani ) si pe urma sa devii 'senior' mare devorator de seriale. Greseala a fost a mea ca nu m-am asteptat sa imi raspunda un individ de 30 ani care inca nu a trecut de pubertate.

Desigur, fara sa te superi.

PS: este frumos sa discutam in acest mod? Sper sa iti revina mintea la capul care trebuie.