It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!
Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !
Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Nu conteaza, e prea mare pentru un device de 5". Samsung S4 si Nexus 5 sunt mult mai ok si mai usor de folosit cu o singura mana. Avantajul butoanelor on-screen este ca fac navigarea pe ecran mult mai usoara, e mai usor sa atingi toate colturile ecranului. Ecranul devine astfel "mai mic" si te folosesti de toti cei 5" doar cand e nevoie. Mi se pare cea mai frumoasa si eleganta solutie. Din pacate, pentru mine cel putin, HTC M8 nu si-a imbunatatit problemele de la prima serie: marime mai mica, camera mai buna.
Eu ii voi zice pas clar, desi acel silver este de departe cea mai frumoasa combinatie de culoare+material pe care am vazut-o pana acum pe un telefon. Arata ca un glont sau un pistol. Imi aduce aminte de The Getaway.