Single post: PlayStation Plus
-
03-04-2014 09:46 #2206 SP
Member

Originally Posted by
MonkY
Din pacate este gresit ce spui. Pentru a ti se emite un card in US, trebuie sa ai domiciliu (chiar si temporar) in US. Prin urmare, poti folosi pe contul de PSN US aceeasi adresa pe care ti s-a emis si cardul, fara probleme. Chiar daca momentan ai adresa de Romania, unde esti domiciliat. E vorba strict de card... ei fac o verificare si daca nu se pupa numarul cardului cu adresa ta, inseamna ca nu e OK. Simplu.
Am card emis de o banca din Sua pe o adresa din Romania. Este un card payoneer, il am atasat unui cont de paypal si cumpar cu el din orice colt al lumii ori cu paypal ori direct (de cele mai multe ori). Nu iti cere nicio adresa din SUA, doar ca dureaza ceva pana primesti cardul (in jur de 3-4 saptamani in cel mai fericit caz).
Intrebarea mea era de ce nu pot sa folosesc cardul pentru PSN UK, ca pe US stiu si eu ca merge
Dar la UK au zis ca trebuie sa ai adresa in tara in care s-a emis cardul si asta mi s-a parut aiurea. Daca nu ma insel am incercat sa cumpar ceva de pe UK si imi cerea neaparat o adresa de acolo, care asa cum a zis mai multa lume, puteam sa pun de la un hotel etc, nu asta era problema.
Dar na, ei stiu mai bine, desi daca eu sunt in regula si nu am probleme pe niciun site, nu vad de ce tocmai la ei sa am problema asta (la uk ma refer)