Single post: iPhone 5S
-
Senior Member
Touch ID e un feature destinat celor care au o parola la telefon. Iar legat de ce spui tu, se numeste progres. Nu le poti primi pe toate dintr-odata. Cu timpul, asta o sa se schimbe. Touch ID e inca la inceput, e o tehnologie noua la nivelul asta de dezvoltare. Nu te poti astepta sa aiba din prima clipa 20 de feature-uri. Deocamdata, se concentreaza foarte mult pe securitatea telefonului, vezi ce au facut si cu Activation Lock in iOS 7. Fura baietii iPhone-uri si stau si se uita la ele. Nu inteleg nici cum iti da rateuri atat de des. Mie imi merge perfect. Da un fail o data la 50 de incercari cel mult. Cunosc inca patru posesori de 5S si nu are niciunul probleme.
In ceea ce priveste faptul ca nimeni nu e in stare sa faca un telefon cum trebuie... Suna de parca toate telefoanele din lume sunt niste porcarii. Ma indoiesc ca exista lucruri de care poate fi cineva 100% multumit, in toate aspectele. Mie imi place iOS, dar chiar vreau sa pun mana pe un Nexus cat de curand. Sa vad ce s-a mai intamplat cu Android de la 2.x, ultimul telefon cu Android pe care l-am avut. Dar ma indoiesc ca va exista vreodata un telefon care sa se muleze perfect preferintelor mele.