Doamne ce m-a enervat ca***ul asta de joc in ultimele ~10 meciuri.. Ori dau numai de "profesionisti" care abuzeaza de toate magariile gen pasa lobata &co... ori dau de oameni care joaca frumos, dar jocul se hotaraste sa-mi transforme toti jucatorii in handicapati care nu sunt in stare sa faca o preluare sau sa sprinteze... Daca ajunge Walcott, cu nu stiu cati metri avans, sa fie ajuns din urma de fundasi cu pace 60-70..... Pasele se duc toate aiurea, jucatorii parca au response lag.. Reusea un tip ieri sa treaca in fuga de intreaga mea echipa, pt ca oamenii mei reactionau dupa vreo 2 secunde la comenzi. Si nu, nu era lag de la conexiune pt ca dupa ce ajungea mingea la mine, incepeau sa se miste normal.

Nu vi se intampla si voua sa dominati prima repriza, sa aveti 3-0 / 4-0 la pauza, apoi in repriza a doua brusc echipa sa nu mai joace nimic?

Of course ca se intampla si reversul medaliei, meciuri care par ridicol de usoare, in care adversarului nu-i iese absolut nimic si nici nu apuca sa atinga mingea. Interesant e ca de obicei cand se intampla asta, adversarul are echipa peste a mea, jucatori de zeci de mii de coins etc..

Ma mai satur din cand in cand de stilul de joc online si ma bag la un offline, unde poti sa joci mai incet si mai realist. Acolo ma apuca alti draci, cand vad ce scripting nesimtit are CPU...