@Monky/ asta e doar inceputul, stai sa vezi cand Apple intra pe piata cu propria versiune "oculst" . Cand vine vorba de "annual profit" marile companii nu mai stiu cu ce sa iasa in fata, se apuca de cumparat tot ce pot, companii mici mari nu mai conteaza e de vanzare o cumparam, mai putina competenta mai bine pentru ei, nu conteaza daca achizitia aduce profit atata timp cat au si ei cate ceva din fiecare .
Oamenii de rand se chinuie sa plateasca un TV(led/lcd 47",50") in rate , cine are asa ceva fericit caz, pentru restul e bine venit un TV nu conteaza marimea sau daca macar e full HD, se vede bine e OK toata lumea multumita. Mi se pare normal, ce nu este forte normal este viteza cu care scot tot felu de "gadget.uri" inutile pe piata, cum bine ziceai si tu , cu ceva timp in urma a aparut pe piata TV.box( a fost super invetia dar nu prea folositoare deoarece multe chetii functionau doar cu cardul "VISA" oamenii au pierdut interes asa ca era de asteptat sa scoata pe piata un Tv cu "all in one" = Smart TV , aici profitul era clar avem un tv normal + un CPU mai puterninc + mai multi Hz = TV revolution ! asa se anuntau(publicitate) practic de toate companiile de pe piata, samsung/sony/Lg . De inteles ca partea cu "platesti ce vrei sa vezi" nu o spune nicaieri asa ca surpriza o gasesti acasa cand aprinzi super TV.ul , deci unde vroiam sa ajung este ca : momentan avem filme/jocuri in rezolutii foarte bune , sa joci in Full HD(all on max) pe pc este o adevarata placere, nu este foarte scump dar totusi sunt persoane care nu isi permit sa fie tot timpul "on max" . Sa nu mai vorim de 4K care nici bine nu intra pe piata sunt companii care fac publicitate la produse 5K si se lauda cu asta , bravo pentru "looseru" care cumpara asa ceva, pe cand o sa fie 5K pe piata acel produs o sa coste -90% mai putin.

PS..........
scuze daca am intrat putin mai mult in off. dar am achizitionat recent un smartTV si sincer vreau sa dau cu el de la balcon !.! "useless piece of crap"