@bungabunga Ok, drag coleg forumist, ca sa inchid discutia asta inutila (cel putin din directia mea)
1) AndRewqp intreba atunci cum facem noi bani
2) eu i-am spus cum fac eu bani, cum la fel si tu ii puteai spune cum faci tu bani samd...Am fost destul de clar cand am spus "Eu fac bani jucand" pana aici e totul simplu da? i-am facut un calcul si i-am aratat ce profit poate avea jucand.
3) Ca si alternativa (ceea ce am facut eu la inceput de joc) atunci cand nu ai bani deloc si incepi cu un deget in fund, te poti folosi cu usurinta de starter pack, cu care poti face acei bani (din nou i-am calculat) in mai putin de 4 zile epuizand contractele, da cele 45! Cred ca este destul de simplu nu?
Daca tie ti se pare aberant, ei bine mie nu. Placerea jocului/gameplay-ului la mine este pe primul loc, asadar am preferat sa joc nu sa fac trading cu 1000 de coins.
Atat timp cand metoda mea produce bani, nu vad de ce o consideri aberanta? poate colegul nu vrea sa se imbogateasca peste noapte...poate vrea sa joace...dar atat timp cat metoda produce bani, eu o vad absolut in regula.

A, sunt alte metode prin care iti poti creste numarul de coins rapid...prin trading, prin diverse...nu contest! foarte bine, fiecare cum poate, cum vrea, cum simte!

Inchid subiectul aici, despre trecut, stiu foarte bine ce am discutat atunci.

---------------------------------

Ca si subiect nou, as vrea sa vad useri care posteaza metode de trading care aduc venituri frumusele, destul de repede. si asta nu prin autobuyers! ci pur si simplu market.
Se pare ca toata lumea tine la secret si doar se dau rotunzi cum fac ei profit din trading.

Eu am facut un profit de 600k in 3 luni de trading. probabil ca erau mult mai multi daca nu deschideam pack-uri cu nemiluita.
Dar niciodata nu am facut un profit mai mare de 2-3k pe un item.
Una dintre metodele mele: Cumpar antrenor italian "Spaletti" care este de liga rusa, il iau ieftin 250-300 coins, mai cumpar un card de Serie A cu maxim 400 coins si transform Italianul Spaletti din liga rusa in SerieA, il vand cu 1300-1400 destul de repede. Profit 600 coins...e ceva pt nimic! nici macar nu pierzi timpul cautand, ofertele sunt generoase. Cateodata prinzi cardurile de manageri mult mai ieftine.
Aceeasi metoda se poate aplica si la manageri pt bundesliga, Franta su BBVA unde preturile sunt mai ridicate dar si castigurile la fel.
Cu metoda asta produc eu cate ceva...

Voi ?