Eu zic ca depinde de cat vrea fiecare. Cum zice si MonkY, pentru gaming in 1080p un 750ti se va descurca binisor, nu va rula totul la maxim, dar va fi foarte ok. Eu de exemplu am avut un 7950 care a fost foarte ok, dar dupa niste teste intr-un magazin de calculatoare, baietii mi-au aratat ca ajunge chiar la 300W in full load, nu constant, dar are maximuri pe acolo. Iar la temeperaturi era din nou peste un 660ti de care zici tu. Le compar pentru ca aveau preturi similare la lansare, iar in 1080p erau cot la cot, abia la rezolutii mai mari se detasa AMD-ul, dar se incalzea si consuma si mai mult.

Ce e ciudat insa, un 780 cum am acum consuma mai putin, se incalzeste mai putin si e mai silentios decat vechiul GPU. Cu trecerea asta mi-am marit performanta considerabil dar am o placa mai "green". Eu cred ca e o greseala ce fac AMD, toata lumea stie ca placile lor se incalzesc mai mult decat o placa Nvidia, dar ei nu fac nimic sa schimbe asta. Iar de consum, e aceasi poveste, nu ii intereseaza, iar in 2014 mai conteaza si altele, nu doar performantele.