Single post: Fifa 14
-
11-04-2014 15:39 #2542 SP
Member
Cred ca D Boateng este de fapt Jerome Boateng, nu?
Il incercasem inainte de update si era praf, iar acum am uitat sa-i mai dau o sansa. I-am incercat si pe Santana plus Sokratis (sunt pe-acolo la rezerve) care sunt mult mai buni in camp decat cuplul Hummels - Dante, dar sunt praf la cap, aproape orice corner sau centrare producea deranj major. Am preferat sa am siguranta in situatiile astea, mai ales ca majoritatea jucatorilor de la nivelul meu abuzeaza de aceste procedee.
Gotze mie imi place, il am si pe Gundogan primit gratis in pack-urile cadou, zace pe undeva prin club. Cand trec in 4-3-2-1 probabil o sa-l trec pe Gotze CM pe partea dreapta si o sa-l iau pe Boateng IF CM ca sa-l joc CM pe partea stanga, iar Schweinsteiger va ramane CM pe centru. In varianta asta Gundogan va fi rezerva si o sa primeasca si el sansa lui la un moment dat 
Aubameyang n-are pasa de CAM si nici cu sutul nu stie cine stie ce. In formula actuala probabil ar mai merita incercat doar IF KPB in postura de CAM.
---------- Post added 11-04-2014 at 15:59 ----------
L-am luat si pe Jerome, 4500 cu Anchor cu tot, o sa-l pun alaturi de Dante sa fie toata apararea de la Bayern desi nu cred ca mai conteaza prea mult linkurile verzi daca jucatorii au deja chimie individuala 10.