It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!
Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !
Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Cum fenomenul asta a luat amploare cu cativa ani in urma pe YouTube in America (2-3 poate) ,nu e tarziu sa-l prezentam putin ,pentru ca (zic eu) se incadreaza in topul celor mai hazlii clipuri de-a lungul internetului.
Mai exact , pentru cei care nu stiu , un ''vine'' (care se traduce ''butuc'' in ENG) este un videoclip scurt (mai putin de 1 min) care are o intriga amuzanta in legatura cu niste clisee /obiceiuri/expresii intalnite in neamul afro-americanilor/mexicanilor/asiaticilor ,si nu numai ;Clipul poate deasemenea sa contina orice este amuzant din ziua de azi ,plecand de la ''lucruri pe care le fac fetele/prietenele'' , '' lucruri spuse de parinti '' ,parodii si o gramada de multe alte chestii ,fiecare vine avand un autor ,iar uneori pe fundalul vine-ului apare si cate-o melodie ''explicita'' ce caracterizeaza situatia in sine .
Mai jos voi pune eu o compilatie de vine-uri (mai noi ) dupa care puteti pune si voi ulterior ,de preferat cat mai recente :
* Si simtiti-va liberi sa adaugati minutul vine-ului vostru favorit .
* ATENTIE! Vine-urile contin si lucruri hazlii despre console/jocuri/gameri si nu numai.
* Vine-urile apar in fiecare zi ,insa ca sa nu umplem thread-ul cu cate un vine in fiecare zi ,mai bine punem cate o compilatie ,odata pe saptamana .
* Fenomenul a aparut si la noi ,insa nu se compara cu vine-urile americanilor (pe care eu le gasesc mai savuroase).
* Prima data poate ca pe unele nu le veti intelege ,insa pe parcurs veti pricepe.
* Daca stiti limba engleza (cat de cat bine) si cunoasteti cateva clisee/personaje faimoase/proverbe spuse de vecinii ''de peste ocean'' rasul este garantat.