Single post: AMD mai naste un monstru: Radeon R9 295X2
-
Member
Pai in parere de rau spun asta dar daca ma pun si scriu un review la o placa video cu detalii si o tona de informatii si unicul reply o sa fie de genu: se scrie asa/ ai uitat un "i"/ nu ai pus virgula , zic "pass" .
Trebuie sa petrec mai mult timp langa un dictionar decat la PC. Multi dintre useri CG cu asta se ocupa si sunt multi care pur si simplu te invita sa pleci , atunci intreb , - cine e cu rost de scandal ? Din greseli se invata,nimeni nu e perfect, da foarte adevarat, la inceput scrii cum sti si pe parcurs "you get better" ,din pacate e mai "cool" daca esti hater asa lumea da pe buronul de "thanks". Daca am dat reply la un post a fost pentru ca am avut informatii despre discutia respectiva, nicidecum sa ma dau mare cu ce am, nici nu am intrat in topicul "ce ne-am cumparat astazi" sau ceva de genu, atat mai lipsea ca toata lumea sarea in sus . poate am avut momente de "fanboy" marca x sau y dar am trecut peste). Eu vreau sa ajut sau macar incerc, dar cand esti singur impotriva lumii, better be quiet.
Momentan nu am timp de probe pe cele 4 R9 290, sunt in concediu pana luna viitoare
.