Quote Originally Posted by AndyZ View Post
Da, avantajul e ca joci 41212. Probabil asta e si cheia succesului echipei mele de BPL.

433-ul meu de BBVA e prea rasfirat, o sa revin cu impresii asupra lui 4321. Ma bate gândul si să-l iau pe Rakitic IF pt CM, in locul lui Isco.

Cum se comporta Dani Alves? Nu te încurcă workrate-ul H/L, nu lasa prea mult spatiu in aparare? Vad ca nu ai wingeri, imi imaginez ca urca destul de mult in atac si se retrage greu.

Eu am jucat 433 cu LW Jese Rodriguez si RW Pedro , si mi-am luat o carutza de goluri, ce-i drept si dadeam multe goluri dar rezultate ioc. Dani Alves urca mult spre careu asa-i, de aia il si tin pe Pique CB-R ptr ca acopera si golul lasat de Dani ALves. Godin IF joaca prea central pe orice parte l.as pune si uneori ma trezesc cu el la centrari cu capul in locul lui Diego Costa spre ex. Folosesc si un custom tactic cu low pressure si observ ca fundasii stau mai retrasi. Alonso la mijloc recupereaza f multe baloane, Modrici alearga de rupe pamantul, Iniesta foarte tehnic, Benzema o bestie, Diego Costa nu prea ma convinge , il mai schimb la pauza cu Negredo sau Llorente. Deocamdata imi ies meciurile , voi vedea pe parcurs ce alte modificari voi face.