Quote Originally Posted by OlBlueEyes View Post
Eu cred ca va fi diferența ca între iPhone 4s si 5. Oricum sper sa lucreze maxim la Wi-Fi . Sunt dezamăgit de semnal .
Vorbesti serios? Eu folosesc i5-ul si iPad Air ca puncte de referinta pt. WiFi... N-am gasit inca ceva sa se compare. Da, un Note 3 se conecteaza la o viteza mai mare, dar cam atat... la orice tine de copiere prin retea, iOS n-are rival (next to Windows & Linux, of course). La fel si la distanta. Cu i5-ul ma duc in spatele blocului si inca am semnal de la reteaua mea. Cu Note 3-ul il pierd de cand am intrat in lift... si nicio sansa sa prind ceva de la parter.

Si presupun ca 5S-ul e si mai bun decat 5-ul.... dar recunosc ca nu am testat pe aceeasi distanta, ci doar in "benchmarks".

Cat despre design la i6, eu am obosit de atatea concept art-uri si "uite noi stim cum arata"... Sa fiu sincer, eu nici nu mai astept minuni, dar ma astept (si sper) la urmatoarele:

- upto 1.5x faster CPU/GPU than 5S
- 2x RAM (2GB RAM)
- 4.5" - 4.7"
- better camera than 5S
- wifi .ac
- better battery life

In rest, nu mai ma intereseaza mare lucru (fata de 5S)... nu trebuie sa vina cu SF-uri si nu ma deranjeaza daca va arata tot ca 5S-ul, dar cu diagonala mai mare. Ah, si din partea mea, pot sa pastreze aceeasi rezolutie... dar ma indoiesc ca o vor face. De iOS 8 nu mai zic nimic, prefer sa-l imbunatateasca pe 7...