Quote Originally Posted by Razvan View Post
Sper ca nu te referi si la mine, nu mai urmaresc Liga 1 de destul de mult timp.

Revenind la fotbal. Ce a ajuns si Premier League acum fara Ferguson, au ajuns astia sa castige campionatul.

Unspe Metri - Liverpool, o rusine absoluta! - YouTube
stii ce ?hai sictir de aici..daca va fi sa castige campionatul asa sa fie..

dar vorbeste neica nimeni de Liverpool..da..n-a castigat niciun campionat de 24 de ani dar cu atat mai mare va fi bucuria daca va fi sa fie acum..dupa o furtuna asa lunga era cazul sa iasa si soarele

acum am observat un curent nou de discreditare a fanilor LFC din Romania si in general de pretutindeni..vor sa bage in aceiasi oala fanii echipei asteia cu fanii lui utd,chelsea,city,real,barca..echipe cu bani care au mare parte dintre suporteri niste glory hunters ordinari(aka cocalari)..vezi doamne acum din ce in ce mai multi romani tin cu Liverpool..sau fanii lui Liverpool sunt niste nesuferiti aroganti..BA ! de 24 de ani n-am luat niciun campionat..avem 2 cupe in 8 ani..inca n-am castigat nimic..

n-am vrut sa intru in polemica..am crezut ca sezonul asta ai bunul simti sa taci din gura...dar nu..si mai ai si nesimtirea sa insinuezi ca vom castiga campionatul cu ajutorul arbitrilor..dupa ce ai trait pe viu era ferguson..MUCLES !

P.S."astia" v-au dat cu terenul in cap acasa la voi