Single post: Fotbal
-
21-04-2014 00:07 #2808 SP
Senior Member
Mie-mi plăcea Everton când era Moyes acolo, nu știu câte meciuri d-ale sale ați urmărit. Dacă ne luăm după statistici, nu pare ca Moyes să fi făcut minuni la Everton, dar el a luat o echipă care se bătea pentru evitarea retrogradării și a menținut-o în primele 8 echipe ale campionatului în ultimii 10 ani aproape... Și țineți cont de ce buget a avut Everton, pentru că Moyes trebuia să facă împrumuturi și să promoveze jucători, nu transferuri pentru a avea un lot de 25 complet.
La anul vom vedea exact ce poate face Moyes la Manchester United. Nu schimbi un antrenor doar după un sezon nereușit... Așa și Liverpool trebuia să-l schimbe anul trecut pe Rodgers pentru că a terminat pe 7, nu?
Acum dacă sunt sincer, nici jocul lui UTD cu Fergurson antrenor nu-mi plăcea în majoritatea meciurilor... Dar dacă te uiți la rezultate, dai repede uitării jocul mai puțin slab. Iar legat de Kagawa, e tehnic dar trebuie să-i găsești și locul în teren... El trebuie să aibă libertate și să joace în spatele atacantului, dar tu mai ai în echipă și un Rooney și Mata pe aceeași poziție. În plus, Kagawa a jucat deja mai multe meciuri cu Moyes decât a făcut-o cu Fergurson.