Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Concurs "Hai la Reviews"
-
Senior Member

Originally Posted by
Joystick
MMM da ... ce am inteles eu . pentru a intra in concurs trebuie sa ai o luna vechime - INSA ai nevoie de 10 postari

iar cum nimeni nu face postari la 3 zile ( deoarece se cheama post hunting ) risca BAN

, din start faza cu 30 de zile nu permite celor abia inscrisi sa faca review-ul

... cei care au mai mult de 30 de zile (adica eu) dar nu au 10 postari ,NU pot face review-ul deoarece activitatea noastra pe site e minima

si nu putem
boosta ca imediat BAN si noi...
Concluzia - Eu stiu ,si vreau ,si pot

Dar nu inteleg de ce asa multe obstacole

Man ai 23 de posturi si mai mult de o luna vechime, lasa alti oameni sa faca "gura" pentru regulamentul concursului. Care este mai mult decat corect, 10 posturi faci in 10 minute spunand ceva interesant si la subiect ! Stiu useri care publica stiri care nu sunt conform regulamentului, sau macar conforme limbii romane si tot nu le-a dat nimeni in cap, ba inca sunt sprijiniti si incurajati sa continue..