Single post: Fifa 14
-
29-04-2014 09:56 #2705 SP
Senior Member
la jocurile mele online, ponderea golurilor cu lob peste aparare este de 20% poate 30% dar nu mai mult. Din astea 15% sunt normale, le fac si eu si nu abuzez de ele, restul poate sunt abuzuri.
un procent de 80%-90% din golurile primite in FIFA sunt din greselile personale. nu din lob, nu din alte assist-uri..Daca ma concentrez pe joc si sunt atent in jumatatea mea mai mult de 1 gol pe meci nu iau!
Intradevar jocul are multe bube enervante, intradevar multi abuzeaza de tertipuri insa eu nu le-am simtit pe pielea mea atat de tare pe cat unii se plang.
Aaaa daca joc ultraattacking ..si sunt prin cu panatalonii in vine de un lob...asta nu e abuz, este riscul meu si automat o gresala personala pe care mi-o asum prin risc.
La fel si cu posesia, in peste 90% din meciurile online posesia mea este intre 55 si 65%, rar mi se intampla sa pic sub 50%. Desi sunt mult care abuzeaza de high pressure poti controla cu L2 (control ball) astfel de atacuri si poti pasa lejer in spate, ba chiar il prinzi cu 4 jucatori plecati din marcaje si poti profita, dar ai nevoie de calm si tactica.