Originally Posted by
SWTFU
@poiuyt: nu ai cu cine sa vorbesti. Nu vezi ca la intrebarea mea cu copii de 10-12 ani nu a stiut nimeni sa-mi raspunda? Iti spun eu de ce. Am jucat FIFA 14 la friendlies cu cativa prieteni din lista mea, care nu sunt copii, si toti jucau cu L1+triunghi si "spamau" cu demarcarea cu L1 si cand ajungeau in marginea careului lobau mingea peste aparare.
Atata timp cat la ONLINE puterea paselor e pe OFF la asistat si la defending e doar TACTICAL, ca asa au cerut fanii FIFA catre EA, jocul FIFA nu e facut pentru nepotul de 5 ani al lui @ramusg, asta nu intelege el.
Va dau un sfat: jucati FIFA doar 2-3 meciuri pe saptamana, exact cam la cate meciuri de fotbal va uitati la TV.
Daca vreti sa faceti o comparatie, cand jucati zeci de meciuri pe saptamana, atunci uitati-va si la zeci de meciuri de fotbal din lumea asta. Nu mai comparati sute de meciuri de FIFA 14 pe luna cu 10-20 meciuri de fotbal real pe luna.
Si mai tineti cont de cate meciuri din lumea asta se joaca pe bune si cate sunt blaturi.
PS: cum naiba mie mi se intampla rar la ONLINE ca adversarul sa joace cu "spamuri" din alea de care zice @ramusg ? Inca nu am gasit raspunsul.