Quote Originally Posted by Dant3 View Post
Sper sa ai gura aurită, eu sunt pesimist, din pacate conteaza foarte mult banii in fotbalul de azi. Vezi Atletico Madrid, daca anul asta nu produc surpriza nu mai au sanse prea curand decat daca ii "cumpara" vreun arab

PS in sport mai conteaza si trofeele, nu numai fanii minunaţi. Prea mare pauza
Pentru mine nu conteaza trofeele..conteaza bucuria ...Shankly nu a fost managerul cu cele mai multe trofee dar are statuie in fata stadionului pentru ca "He made the people happy"...daca tineam cu o echipa doar ptr trofee imi alegeam alta..iar legat de Atletico n-as vrea sa-i preia vreun arab sau rus..candva si eu gandeam ca e mai bine sa preia echipa arabii si sa luam titlu dupa titlu,dar ne-am fi pierdut esenta...noi suntem Liverpool..o facem in felul nostru...si la fel ca Dortmund care a refuzat sa fie preluata de arabi si a renascut din propria cenusa(prin 2006 au fost aproape de faliment,la fel ca LFC in 2010 cu Hicks si Gillet) si clubul asta va face la fel..ori ca va lua titlul sezonul viitor ori peste 50 de ani ..eu tot acolo voi fi..

Quote Originally Posted by Dant3 View Post
Sper sa ai gura aurită, eu sunt pesimist,
cum spune si cantecul: Walk on,walk on with hope in your hearts and you'll never walk alone !"

postarea unui fan care vin la meciuri de 40 de ani:

LFC will be here tomorrow and for many more tomorrows. There will be many more triumphs and tragedies, you will all shed tears of happiness and also tears of sorrow for many years to come.