si eu tin cu RM de la varsta de 11 ani, adica din 2002 si cred ca ghiciti cu totii din ce motiv. atunci a fost primul meci de fotbal dupa care am zis oau... ma mai uitam la meciurile romaniei si stelei, dar nu intelegeam mai nimic si ma plictiseam. de atunci in CL am trait doar umilinte si acum imi amintesc ca in clasele 5-8 stateam noaptea pana la 12 ca atunci se terminau meciurile din spania si ma certau ai mei de fiecare data
. Ma enerveaza acest stereotip, ca daca esti RM, esti fan de carton si ca tii cu ei datorita bugetului si numelor mari care au fost pe la echipe. mie mi-a palcut enorm de mult hierro de exemplu si fotbalistul meu preferat a fost zinedine zidane si asta nu are nicio legatura ca a jucat pentru real madrid.
RM ramane echipa mea de suflet si mereu am fost alaturi de ei, la victorii si mai ales al infrangeri si au fost destule din 2002 pana astazi si mai ales ca sunt foarte multi hateri la adresa echipei si peste tot vad fani barcelona sau hateri care se uita foarte urat la tine cand le spui ca tii cu RM![]()

. atunci a fost primul meci de fotbal dupa care am zis oau... ma mai uitam la meciurile romaniei si stelei, dar nu intelegeam mai nimic si ma plictiseam. de atunci in CL am trait doar umilinte si acum imi amintesc ca in clasele 5-8 stateam noaptea pana la 12 ca atunci se terminau meciurile din spania si ma certau ai mei de fiecare data
. Ma enerveaza acest stereotip, ca daca esti RM, esti fan de carton si ca tii cu ei datorita bugetului si numelor mari care au fost pe la echipe. mie mi-a palcut enorm de mult hierro de exemplu si fotbalistul meu preferat a fost zinedine zidane si asta nu are nicio legatura ca a jucat pentru real madrid.
Reply With Quote